На вулиці Олега Онікієнко в Броварах гостей зустрічає ресторан італійської кухні «Trattoria Provinciale».
Заклад складається з трьох окремих залів, загальна місткість яких до 60 персон. Крім цього, у ресторані обладнаний дитячий ігровий куточок для самих маленьких відвідувачів.
Затишний інтер'єр виконаний у сучасному стилі - кремово-шоколадні відтінки в оформленні, світлі стіни з розписом, який нагадує кучеряві виноградні гілки, лаконічні меблі з темних порід дерев.
Основу меню ресторану складають популярні європейські та італійські страви. Відвідувачам готують салати, закуски, перші й основні страви, піцу на тонкому тісті з різними варіантами начинок, соуси, гарніри, закуски до пива і десерти.
Родзинкою меню вважається м'ясо, яке тут готують на відкритому вогні й у печі.
Серед фірмових страв ресторану «Trattoria Provinciale» відзначають:
- піцу «Тенеро» з моцарелою, горгондзолою, прошуто і грушею,
- бульйон з курчати з домашньою пастою,
- пасту з морепродуктами,
- равіолі з крем-сиром й оливковою олією,
- медальйони зі свинячої вирізки з грибним соусом,
- брускети з грудинкою і в'яленими томатами,
- карпачо з лосося,
- теплий салат зі свинячою вирізкою,
- салат з грушею і курячою печінкою,
- чилі стейк зі свинячого ошийка,
- курячі стегна з журавлинним соусом й апельсином,
- чизкейк.
Також у ресторані «Trattoria Provinciale» розроблено меню страв, які готують за попереднім замовленням для проведення бенкетів і тотожних заходів.