Корчма «Бабин Бограч» зустрічає гостей у Буковелі, на території етно-парку Гуцул Ленд.
Оригінальний інтер’єр оформлений з елементами гуцульської сецесії з великими панорамними вікнами.
У закладі є відкрита кухня, гості можуть спостерігати за всіма процесами приготування страв із зали ресторану. Основні страви тут готують у справжній печі на вогні, де вони проходять природню термічну обробку, що допомагає зберегти усі смакові якості.
У закладі значну увагу приділяють локальним продуктам: форель зі “Смерекового” озера, гриби та ягоди з лісу за вікном, сирні продукти від місцевих корів та кіз.
У меню відтворені стародавні рецепти карпатської кухні. У корчмі «Бабин Бограч» готують м’ясні делікатеси, запашний домашній хліб і фірмові страви від шефа.
Фірмовими позиціями вважаються:
- паштет з білих грибів з олією гірського трюфеля та волоськими горіхами;
- «Бабин Бограч», який вариться в казані на живому вогні 4-5 години,
- палюшки з лісовими грибами та копченою качкою на вершковому соусі з верховинською моцарелою;
- пироги кайзерівські з вишнею.