«Filvarok» – це мережа ресторанів західно-української етнічної кухні, які розмістилися на території туристичного комплексу «Буковель». Заклади працюють у форматі ресторанів швидкого обслуговування.
В основі меню гостям представлені класичні українські та автентичні гуцульські страви, які кухарі ресторанів готують за традиційними рецептами зі свіжих, натуральних локальних продуктів.
З-поміж фірмових позицій меню виділяють:
- закарпатський банош, який подають зі шкварками й бринзою,
- вареники з м'ясом дикого кабана, картоплею, грибами,
- холодець,
- солоні білі гриби,
- червоний борщ,
- грибну юшку,
- деруни, запечені в горщиках зі сметаною, грибами й телятиною,
- сирну тарілку,
- гарбузові оладки,
- форель на грилі,
- домашні сирники
- медовий торт.
Як фірмову закуску подають українське сало з проростями на дегустаційній тарілці та фірмові гастрономічні сири від місцевого фермера бельгійця Бернара Віллема.
З-поміж алкогольних напоїв виділяють фірмову домашню хріновуху, яку настоюють на корені хрону та меду.
У вихідні в ресторані на відкритому вогні в спеціальному казані готують традиційний бограч, а також плов, лагман і шурпу.
Колоритний інтер'єр виконано в традиційному українському стилі. Як тематичні елементи декору дизайнери використали різьблене дерево, вишиванки, старовинні предмети гуцульського побуту.