У центральній частині Черкас, на вулиці Смілянській, розмістився один з кафетеріїв мережі «Festival Sushi».
Заклад спеціалізується на приготуванні популярних страв японської кухні. Для гостей готують страви професійні кухарі-сушисти з натуральних свіжих продуктів.
Меню містить суші, гункани, макі, нігірі, холодні салати, роли, ура-макі, сети.
Серед фірмових позицій відзначають:
рол «Фестиваль» з лососем, ікрою масаго й крабовими паличками,
рол «Чорний Дракон» у кунжуті з вугром, крем-сиро...
У центральній частині Черкас, на вулиці Смілянській, розмістився один з кафетеріїв мережі «Festival Sushi».
Заклад спеціалізується на приготуванні популярних страв японської кухні. Для гостей готують страви професійні кухарі-сушисти з натуральних свіжих продуктів.
Меню містить суші, гункани, макі, нігірі, холодні салати, роли, ура-макі, сети.
Серед фірмових позицій відзначають:
- рол «Фестиваль» з лососем, ікрою масаго й крабовими паличками,
- рол «Чорний Дракон» у кунжуті з вугром, крем-сиром і авокадо,
- рол «Філадельфія Гурман» з лососем, крем-сиром і горіховим соусом,
- рол «Італійський» з вугром,
- рол «Чорна королева» з лососем, креветками й крем-сиром в чорному кунжуті,
- «Бір рол» з лососем у стружці тунця,
- рол «Юкон» з лососем, ікрою масаго, болгарським перцем і соусом «Спайсі»,
- рол «Гейша» з морським окунем в ікрі масаго,
- фірмовий сет «Фестиваль»,
- салат «Харусаме» з копченою курячою грудкою.
Для ласунів у кафетерії готують солодкі роли - «Банан в шоці» з бананом і «Шоко ківі» з ківі, вкриті шоколадним топінгом.
Страви можна замовити онлайн, поласувати ними в кафетерії, або ж купити роли на винос.