Недалеко від Черкаського обласного художнього музею працює одна з кондитерських мережі закладів швидкого харчування «Львівські Круасани». Тут гостей пригощають фірмовими круасанами, які випікають з тіста, приготованого за старовинним львівським рецептом з натуральних інгредієнтів. У меню можна знайти понад 30 різновидів круасанів – є готові пропозиції з солоними й солодкими наповнювачами. Крім того, гості можуть самостійно обирати начинку. Наповнювачами можуть бути тунець, лосось, прошуто, бекон...
Недалеко від Черкаського обласного художнього музею працює одна з кондитерських мережі закладів швидкого харчування «Львівські Круасани». Тут гостей пригощають фірмовими круасанами, які випікають з тіста, приготованого за старовинним львівським рецептом з натуральних інгредієнтів. У меню можна знайти понад 30 різновидів круасанів – є готові пропозиції з солоними й солодкими наповнювачами. Крім того, гості можуть самостійно обирати начинку. Наповнювачами можуть бути тунець, лосось, прошуто, бекон, курка, гриби, а також шоколад, джем, ягоди й фрукти, полуничні вершки та чорнослив. Випікають пригощання безпосередньо після отримання замовлення від клієнтів. У карті напоїв є домашні лимонади, чаї, кавові й молочні коктейлі.