Ресторан Бістро Пекаря

Бістро Пекаря
?
Чернігів, вул. Київська 41 Козелець
?
Все фотографии
Ресторан Бістро Пекаря
Чернігів, вул. Київська 41 Козелець
Чернігів, вул. Київська 41 Козелець
+38 067 364 2454
Середній чек: 
$$$$
Опис
У кількох хвилинах їзди від Києва в селі Козелець розмістився затишний сімейний заміський ресторан мережі «Бістро Пекаря». Акцент у меню зроблено на свіжоспеченій випічці. Гості можуть покуштувати різних різновидів хліба - білий «Чіа» з насінням гарбуза, чіа, льону і куркумою або білий хліб «Карото» з морквою, насінням льону та соняшника, білий «Селянський» хліб з сезамом, льоном і маком, темний «Спельта» з буряком і насінням соняшника, сірий «Грехемський» на житньому борошні, темний солодовий ...

У кількох хвилинах їзди від Києва в селі Козелець розмістився затишний сімейний заміський ресторан мережі «Бістро Пекаря».

Акцент у меню зроблено на свіжоспеченій випічці. Гості можуть покуштувати різних різновидів хліба - білий «Чіа» з насінням гарбуза, чіа, льону і куркумою або білий хліб «Карото» з морквою, насінням льону та соняшника, білий «Селянський» хліб з сезамом, льоном і маком, темний «Спельта» з буряком і насінням соняшника, сірий «Грехемський» на житньому борошні, темний солодовий «Швейцарський» і заварний з кмином за литовським рецептом.

Пасту і равіолі, а також піцу на тонкому тісті в ресторані готують з натуральних свіжих продуктів, які постачають з Італії.

Особливістю меню вважаються страви, запечені на аргентинському грилі:

  • медальйони з телятини під вершково-трюфельним соусом,
  • каре телятини й новозеландського ягняти,
  • стейк Рибай,
  • свинячі ребра BBQ,
  • свинячий ошийок,
  • курчати теріяки,
  • качку, карамелізовану з мандаринами,
  • чорний трюфель,
  • мідії у винному соусі,
  • кальмари в томатному соусі,
  • креветки по-тосканськи зі шпинатом, вершковим соусом і сушеними томатами.
Крім цього, до фірмових позицій відносяться:

  • брускети з лососем і руколою,
  • тартар з телятини з в'яленими томатами,
  • теплий салат з качкою і свіжим шпинатом,
  • салат з лососем і авокадо,
  • борщ «Від пекаря»,
  • томатний суп по-тосканськи з морепродуктами,
  • чорна піца з креветками, кальмарами й мідіями,
  • піца з прошуто крудо, прошуто кото і салямі пепероні,
  • тальятеле з креветками, кальмарами й мідіями,
  • спагеті з телятиною і білими грибами,
  • равіолі з кролика, запечені у тісті з вершково-трюфельним соусом,
  • качка в апельсиновому соусі,
  • лопатка ягняти з томатами й оливками,
  • індичка, запечена з шафрановою грушею,
  • перепілки, фаршировані білими грибами й панчетою.
Ласунам випікають фірмовий торт «Київський», пана-коту з маракуєю, чизкейк з солоною карамеллю, пиріг з фісташками, з інжиром і мигдалем, з чорницею, а також круасани.

У ресторані є власний винний бутик, де представлені вина з Італії, Німеччини, Франції, Іспанії, Новій Зеландії, Чилі, Словенії, США.

Отзывы
Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!