У кількох хвилинах їзди від Києва в селі Козелець розмістився затишний сімейний заміський ресторан мережі «Бістро Пекаря».
Акцент у меню зроблено на свіжоспеченій випічці. Гості можуть покуштувати різних різновидів хліба - білий «Чіа» з насінням гарбуза, чіа, льону і куркумою або білий хліб «Карото» з морквою, насінням льону та соняшника, білий «Селянський» хліб з сезамом, льоном і маком, темний «Спельта» з буряком і насінням соняшника, сірий «Грехемський» на житньому борошні, темний солодовий «Швейцарський» і заварний з кмином за литовським рецептом.
Пасту і равіолі, а також піцу на тонкому тісті в ресторані готують з натуральних свіжих продуктів, які постачають з Італії.
Особливістю меню вважаються страви, запечені на аргентинському грилі:
- медальйони з телятини під вершково-трюфельним соусом,
- каре телятини й новозеландського ягняти,
- стейк Рибай,
- свинячі ребра BBQ,
- свинячий ошийок,
- курчати теріяки,
- качку, карамелізовану з мандаринами,
- чорний трюфель,
- мідії у винному соусі,
- кальмари в томатному соусі,
- креветки по-тосканськи зі шпинатом, вершковим соусом і сушеними томатами.
- брускети з лососем і руколою,
- тартар з телятини з в'яленими томатами,
- теплий салат з качкою і свіжим шпинатом,
- салат з лососем і авокадо,
- борщ «Від пекаря»,
- томатний суп по-тосканськи з морепродуктами,
- чорна піца з креветками, кальмарами й мідіями,
- піца з прошуто крудо, прошуто кото і салямі пепероні,
- тальятеле з креветками, кальмарами й мідіями,
- спагеті з телятиною і білими грибами,
- равіолі з кролика, запечені у тісті з вершково-трюфельним соусом,
- качка в апельсиновому соусі,
- лопатка ягняти з томатами й оливками,
- індичка, запечена з шафрановою грушею,
- перепілки, фаршировані білими грибами й панчетою.
У ресторані є власний винний бутик, де представлені вина з Італії, Німеччини, Франції, Іспанії, Новій Зеландії, Чилі, Словенії, США.