На в'їзді до Чернігова з Києва, за мостом через Десну, гостей зустрічає заміський еко-ресторан – самогонна ресторація «Губернія».
Заклад розкинувся в мальовничому місці на березі озера. До послуг гостей головний зал на першому поверсі будівлі, який розрахований на 50 відвідувачів, а також зал на другому рівні з місткістю до 55 гостей.
Крім цього, на території ресторації обладнані п'ять окремих будиночків, кожен з яких може вмістити до 8 персон.
Елегантний інтер'єр ресторації стилізований під елітну заміську резиденцію - теплі кремові й пісочні відтінки в оформленні, різьблені меблі й велика кількість оздоби з натурального дерева світлих і темних порід, стельові балки та жива зелень.
Основу меню складають традиційні страви європейської та української кухонь, які кухарі готують за старовинними рецептами двохсотлітньої давності.
Акцент у ресторації зроблено на м'ясних стравах, які запікають на відкритому вогні - молода телятина-гриль, шашлик зі свинини або індички, куряча грудка-гриль, чалагач зі свинячого ошийка, м'ясний люля-кебаб, люля-кебаб по-бакинськи, а також стейк з лосося, шашлик з сома, макрель, обсмажена на грилі в запашному маринаді, печериці на вогні, лаваш з сиром і зеленню.
Крім цього, у ресторації готують холодні закуски, салати, перші страви, основні гарячі страви, соуси, гарніри, десерти.
До фірмових позицій меню «Губернії» відносяться:
- медальйони зі свинини по-княжому з беконом, грибами й винно-вершковим соусом,
- смажене м'ясо за приворотним рецептом,
- аристократичний філе міньйон з винним соусом,
- домашній кролик, томлений у пиві,
- авторські вареники від князя Чорного з щукою,
- салат «Привезений з моря» з кальмарами, морським коктейлем і томатами чері,
- салат «Примхи панянки» з малосольним лососем, перепелиним яйцем, томатами чері й міксом салатів,
- червоний борщ «По-чернігівськи»,
- сирний торт.
Також тут можна замовити пляшкове пиво, міцний алкоголь, вина Німеччини, Італії, Франції, Іспанії, Чилі.