У центральній частині Чернівців, на проспекті Незалежності, гостей зустрічає ресторан української кухні «Чічері».
Концептуальне меню закладу поєднує в собі традиційну українську кухню і сучасну європейську кухню. Страви в ресторані готують за рецептами з різних регіонів України на основі натуральних свіжих продуктів локального походження.
Рибу в «Чічері» постачають з чорноморського вилову і з річок Закарпаття. Гості можуть замовити салати, холодні й гарячі закуски, вареники з різними солоними й солодкими начинками, перші й основні страви з м'яса, птиці, риби, гарніри, гарячі сковорідки, а також пивні снеки, соуси, десерти та випічку.
Серед фірмових страв закладу відзначають:
- деруни з груздями,
- вареники з картоплею і бринзою,
- вареники з вишнею,
- салат «Чічері» зі смаженою телятиною, томатами чері, листям латуку й айсберга, цибулею порей під соєвим соусом,
- тар-тар з лосося,
- свинячі ребра в гірчично-медовому соусі,
- медальйони з телятини з вишнею та розмарином,
- яловичий язик, томлений у сметані з білими грибами та цибулею,
- річкову форель, запечену з сезонними овочами,
- лосось на пару з овочевим соте,
- український борщ.
У розпорядженні гостей просторий основний зал, а також критий літній майданчик.
Колоритний інтер'єр закладу виконаний у традиційному гуцульському стилі - масивні меблі та оздоблення з натурального дерева, вибілені стіни, вишиванки, глиняний посуд, тематичні сувеніри та картини.