Паб «Гойра» розмістився на Парковому проїзді у Чернівцях.
Особливістю закладу вважається живе пиво, яке тут варять у власній крафтовій броварні на сучасному обладнанні з натуральної сировини, без жодних добавок та консервантів. Також паб «Гойра» має власний замкнутий цикл виробництва борошняних та м'ясних виробів.
У меню представлена автентична гуцульська та європейська кухні. Фірмовими позиціями вважаються:
зупа з білих грибів;
рибна дошка з тандиру, яка містить філе сьомги, коропа та с...
Паб «Гойра» розмістився на Парковому проїзді у Чернівцях.
Особливістю закладу вважається живе пиво, яке тут варять у власній крафтовій броварні на сучасному обладнанні з натуральної сировини, без жодних добавок та консервантів. Також паб «Гойра» має власний замкнутий цикл виробництва борошняних та м'ясних виробів.
У меню представлена автентична гуцульська та європейська кухні. Фірмовими позиціями вважаються:
- зупа з білих грибів;
- рибна дошка з тандиру, яка містить філе сьомги, коропа та скумбрії з печеними овочами;
- дошка з ватри, яка містить шашлик зі свинини, шашлик з телятини, курячі крильця, картоплю печену, соус томатний;
- кулеша з сиром та сметаною;
- короп смажений в кукурудзах з соломахою.