На другому поверсі заміського клубу «Grand Admiral Resort & SPA», який розмістився у місті Ірпінь, недалеко від Києва, міститься панорамний ресторан «Моцарт».
У розпорядженні гостей просторий основний зал, а також затишна лаунж-зона.
Оригінальний інтер'єр гармонійно поєднує в собі сучасний стиль і європейську класику - теплі пісочні й блакитні відтінки, елегантні меблі, люстри, які нагадують клітки, панорамні вікна з виглядом на мальовничий сосновий ліс, класичні музичні інструменти як елементи тематичного декору.
Меню ресторану включає страви європейської та авторської кухонь, які готують з натуральних і свіжих фермерських продуктів.
Основний акцент зроблено на стравах, приготованих за технологією су-вид.
М'ясні й рибні страви в закладі готують у дров'яній іспанській печі хоспер.
Серед фірмових страв меню відзначають:
- салат з грудинки дикої качки з білими грибами,
- гребінець на кров'янці з сочевицею і яблучно-грушевим пюре,
- стейк зі страуса,
- стейк з індички з буряковим мармеладом,
- маринованим артишоком і соусом з шовковиці з трюфелем,
- салат з печеного буряка з козячим сиром і трюфельним медом,
- паштет з курячої печінки з курагою і пряним вершковим маслом,
- каре ягняти з овочевим рататуєм і м'ятним соусом,
- крем-суп з білих грибів,
- стейк з осетра з підкопченою картоплею пюре, смаженими гливами й соусом з шафрану.
У ресторані грають живу музику.