Арт-ресторан «Blossom 13» зустрічає своїх гостей на вулиці Михайла Грушевського в центральній частині Івано-Франківська.
Затишний інтер'єр закладу гармонійно поєднує в собі сучасний стиль і елементи лофт – тепла кремово-коричнева колірна гама, цегляне муровання стін, панорамні вікна, бетон і метал. В основі меню представлена вишукана європейська кухня.
Кухарі арт-ресторану готують бургери, сендвічі, стартери, салати, піцу на тонкому тісті з різноманітними начинками, основні страви, страви з ...
Арт-ресторан «Blossom 13» зустрічає своїх гостей на вулиці Михайла Грушевського в центральній частині Івано-Франківська.
Затишний інтер'єр закладу гармонійно поєднує в собі сучасний стиль і елементи лофт – тепла кремово-коричнева колірна гама, цегляне муровання стін, панорамні вікна, бетон і метал. В основі меню представлена вишукана європейська кухня.
Кухарі арт-ресторану готують бургери, сендвічі, стартери, салати, піцу на тонкому тісті з різноманітними начинками, основні страви, страви з твердих сортів пшениці, гарніри, соуси й десерти.
До фірмових позицій меню «Blossom 13» відносяться:
- піца «Діабло» з беконом, салямі мілано, печерицями, перцем чилі й соусом «Барбекю»,
- теплий сендвіч від шефа «Франсезінья» в соусі з темного пива,
- солодка кукурудза, запечена з сиром моцарела,
- паштет з курячої печінки з тостами,
- шеф-салат з теплим сиром камамбер і пармською шинкою,
- тигрові креветки в темпурі,
- суп-крем «По-нормандськи» з карамелізованим цукровим гарбузом,
- спагеті «По-римськи написано» з козячим сиром, куркою і в'яленими томатами,
- теплий яблучний пиріг з кремом Патісьєр і ванільним морозивом,
- десерт «Мілефоле» з заварним кремом з ароматом рому, цитрусом, соусом «Карамель» і свіжими сезонними ягодами.
- бранч «Blossom» у вигляді кошика з французькими булочками, круасаном, злаковою чіабатою, полуничним джемом, ганашем з білого шоколаду, нутелою і кавою,
- бранч «Кенді-крок» у вигляді сендвіча з арахісовою пастою і джемом,
- «Порто бранч» у вигляді тортильї з яєчнею, салямі чорізо, томатами чері й авокадо.