«Буха-Rest» - це міський пивний паб-клуб, який розмістився в Івано-Франківську, на вулиці Вовчинецькій.
Оригінальний екстер'єр та інтер'єр закладу дизайнери стилізували під субмарину. Просторий зал паба із затишними зонами витриманий у насичених коричневих і малахітових відтінках, а також доповнений м'якими диванами, меблями й оздобою з натурального дерева темних порід, металевими світильниками, картинами й тематичними табличками.
Тут відвідувачі можуть замовити розливне і пляшкове пиво від українських і європейських броварень, зокрема покуштувати фірмового світлого нефільтрованого пива «Бухарест».
Основу меню паба-клубу складають популярні й авторські страви європейської та української кухонь. Акцент зроблено на пивних снеках і м'ясних стравах, які доповнюють смак пінного.
Кухарі «Буха-Rest» готують холодні й гарячі закуски, супи, салати, різні стейки й шашлики, основні гарячі страви, гарніри та десерти.
Коронними стравами закладу вважаються:
- свинячі ребра «По-чеськи», приготовані у власній коптильні, у медовому соусі «Барбекю»,
- свинячі ребра «Вепрові жебра фірмові «Барбекю» з запеченою картоплею, часниковим соусом і солоним огірком,
- рульку «По-чеськи» з гірчицею і хроном,
- яловичий стейк з перцевим соусом,
- бограч зі сметаною і салом,
- салат «Празький Цезар» з куркою, часниковими крутонами, сиром пармезан і соусом «Цезар»,
- філе форелі-гриль «Пструг» з картоплею, кабачками й томатами чері під голландським соусом з лимоном,
- гарячу сковорідку «Бачер» зі свининою, ковбасками, квасолею, картоплею і цибулею в соусі,
- качина ніжка зі штруделем з рису, яблук, в'яленої журавлини під соусом зі сливи,
- чизкейк з ягідним соусом.
Серед безалкогольних напоїв у пабі подають домашній морс з журавлини, узвар із сухофруктів, чотири види фірмового лимонаду, ягідний, обліпиховий та імбирний чаї, а також фреші, еспресо і кавомікси.