У самому центрі Івано-Франківська, на вулиці В'ячеслава Чорновола, розмістився сучасний європейський клуб-ресторан «ШефКлуб».
Елегантний інтер'єр закладу поєднує в собі класику й арт-деко - теплі пісочні, золотисті, рожеві й коричневі відтінки в оформленні, м'які крісла, меблі з натурального дерева, колони й багаторівневе освітлення.
Особливістю закладу вважається жива кухня, де гості можуть на власні очі спостерігати процеси приготування оригінальних страв. Часто в клубі-ресторані проходять гастровечері й зустрічі з запрошеними шеф-кухарями.
Основу меню клубу-ресторану складають популярні й авторські страви європейської кухні. Гостям подають холодні й гарячі закуски, салати, перші страви, пасту, гарніри, бургери, страви зі свинини, яловичини, риби, а також десерти.
Основний акцент зроблено на стравах, які готують на грилі й у хоспері.
Серед фірмових страв «ШефКлуба» відзначають:
- бургер «ШефКлуб»,
- курячу грудку «Фахітас» з соусом чіпотл,
- кролика з соусом «Гренадін»,
- стейк зі свинячого ошийка з овочами-гриль,
- філе міньйон,
- філе рожевого лосося з пюре-крем «Дюбарі»,
- креветки темпура з рисовими чіпсами й соусом «Айолі»,
- різото ді маара з морепродуктами,
- буябес,
- тартар з телятини,
- салат з телятини з камінчиками сиру,
- морозиво від шеф-кондитера,
- тарт татен з грушею і морозивом.
Крім цього, енотека клуб-ресторану містить понад 100 найменувань вин з різних куточків світу.