У самому центрі Івано-Франківська, на вулиці Гетьмана Мазепи, розмістився пивний ресторан-паб «2 Copper Head. Beer workshop».
Затишний інтер'єр закладу виконаний у стилі сучасної класики з елементами пабного стилю - тепла бежево-коричнева колірна гама, м'які шкіряні дивани, меблі та оздоблення з темних порід дерев, цегляне муровання, метал і натуральне дерево в оформленні.
Особливістю закладу вважається відкрита кухня, яка відокремлена від основного залу скляною стіною. Меню містить широкий вибір популярних страв європейської кухні, які готують за авторськими рецептами.
Гості можуть замовити брускети, салати, закуски, супи, основні страви, стейки, гарніри, дошки, десерти.
До фірмових позицій відносяться:
- зелені вареники з бринзою і буряковою сметаною,
- равіолі з телятиною в соусі з білих грибів з ароматом трюфеля,
- шоколадні равіолі з паштетом з баранини, мигдальним соусом і філе апельсина,
- домашня паста з беконом і соусом «Аврора»,
- скумбрія гарячого копчення з картопляними кульками,
- стейк «T-Bone»,
- брускета з салом і кремом з копченого часнику,
- салат з теплою телятиною, зеленим міксом, томатами чері та сиром Пармезан,
- салат з качиним філе власного копчення, грушею і ягідним соусом,
- бургер «Copper Head» з картоплею фрі й соусом,
- паштет з курячої печінки з желе і ягідним соусом,
- свинячі ковбаски з базиліком,
- борщ з копченою грушею і морозивом з білих грибів,
- тирамісу.
Відвідувачам представлено вісім сортів фірмового пінного.
Крім цього, у ресторані-пабі розроблена оригінальна коктейльна карта, заснована на авторських напоях.