Ресторан «Nёggenshil» розмістився в самому центрі Кам'янського, на вулиці Медичній, у будівлі готелю «Шиллер».
Вишуканий інтер'єр закладу виконаний дизайнерами в стилі модерн - гармонійне поєднання кремових і насичених шоколадних відтінків, затишні обідні зони, столики посеред залу, кругла барна стойка, неонове освітлення, оригінальні настінні розписи.
Основу меню складають популярні європейські та італійські страви в авторській інтерпретації шеф-кухаря, які готують з натуральних свіжих продуктів. У ранковий час у ресторані подають комплексні сніданки.
Також у меню гості знайдуть салати, холодні й гарячі закуски, гарніри, супи, пасти, різото, страви з м'яса й риби, десерти.
Фірмовими позиціями вважаються:
- салат з морепродуктів з авокадо під медово-гірчичним дресингом,
- бургер «Nёggenshil» з печеною картоплею і салатом Коул Слоу,
- «Почт Рамен» з локшиною удон і креветками,
- щучі котлети з вершковою начинкою і перцевою сальсою,
- паштет з індичої печінки з гарячим багетом і халою,
- лосось з соусом з печених перців, грецьким йогуртом і сиром фета,
- кебаб з баранини з коржиками і йогуртовим соусом,
- прокопчене червоне м'ясо індички з різото, грушею і соусом з чорноплідної горобини,
- стейк зі свинини soft-cooker з маринованою сливою,
- фетучине з морепродуктами й чорнилом каракатиці,
- теплий шоколадний бісквіт з морозивом,
- десерт «Анна Павлова» з малиновим соусом.
Також у ресторані є окрема коктейльна карта і винна карта з різними марками вин Франції, Італії, Іспанії, Новій Зеландії, Грузії.
У карті напоїв також є три сорти фірмового чаю «Nёggenshil».