Сімейний барбекю ресторан «RoadHouse» однойменної мережі розмістився в Кам'янському, на перетині вулиці Республіканської та проспекту Аношкіна.
Заклад міститься на території комплексу АЗС «SKY». Просторий зал ресторану розрахований на 76 запрошених.
Інтер'єр оформлений у стилі лофт - дерев'яні стільці з м'якими сидіннями, шкіряні дивани теракотового відтінку, невеликі столики, оздоба зі світлих порід дерев і бетону, цегляне муровання, металеві елементи декору, мансардні вікна, картини в стилі Едварда Гоппера.
Спеціально для дітей обладнана ігрова кімната з м'якими кріслами-пуфами, конструктором, розмальовками й яскравими книжками. Крім того, з маленьким відвідувачами працює аніматор зі знанням англійської мови.
Для ігор у теплу пору року облаштовано дитячий майданчик на вулиці.
Меню ресторану містить традиційні американські страви, які готують на основі класичних та авторських рецептів. Гордістю закладу є піч-смокер, привезена з Кентуккі.
Родзинкою меню вважається м'ясо барбекю, яке тушкують в спеціях понад 15 годин.
У Smoker menu гості знайдуть фірмові позиції: мармурову яловичу грудинку «Бріскет» з кукурудзою-гриль, свинячі ребра BBQ, качку-смокер з яблучно-гарбузовим пюре, курячі крила з фрі й сирним соусом.
Також у ресторані представлені салати, пивні снеки, закуски, супи, основні страви, бургери, сендвічі, булочки та хліб для яких випікають самостійно, а також гарніри та десерти.
Серед фірмових страв ресторану також відзначають:
- техаський томатний суп,
- кукурудзяний суп «Корн-Чаудер»,
- Cobb салат з індичкою і пряною заправою,
- бургер «Road» з яловичою котлетою,
- паштет з джемом з капусти,
- тушковані щоки з грибами на поленті,
- морський окунь з грибами й пюре з цвітної капусти та шпинату з чорної сіллю,
- Pork Belly з імбирно-анісовим соусом.
З десятої години ранку до четвертої години вечора в ресторані гості можуть замовити комплексні бранчі.
Барна карта закладу містить асортимент віскі й бурбона, а також міцний алкоголь, крафтове пиво і традиційні американські коктейлі.