Невелике затишне кафе «Cook Master» розмістилося в Хмельницькому, на вулиці Інститутській.
Інтер'єр закладу виконаний у сучасному лаконічному стилі й оформлений у соковитих салатових відтінках. Тут гості можуть замовити популярні страви європейської, паназіатської та японської кухонь.
У меню представлені шаурма і шаучак, які готують з куркою і зі свининою, млинці з різними начинками, сулугуні в лаваші, лаваш-роли, страви з курки, свинини, качки, роли й суші, сети, а також піца на тонкому тісті...
Невелике затишне кафе «Cook Master» розмістилося в Хмельницькому, на вулиці Інститутській.
Інтер'єр закладу виконаний у сучасному лаконічному стилі й оформлений у соковитих салатових відтінках. Тут гості можуть замовити популярні страви європейської, паназіатської та японської кухонь.
У меню представлені шаурма і шаучак, які готують з куркою і зі свининою, млинці з різними начинками, сулугуні в лаваші, лаваш-роли, страви з курки, свинини, качки, роли й суші, сети, а також піца на тонкому тісті, яєчна локшина, локшина удон і соба, перші страви й страви у фритюрі.
Серед фірмових позицій меню «Cook Master» відзначають:
- млинці з телятиною,
- шаурму зі свининою,
- сулугуні в лаваші з куркою,
- яєчну локшину з телятиною й овочами,
- локшину соба зі свининою й овочами,
- удон з телятиною,
- курячі крила в соусі BBQ,
- курку по-сичуанськи,
- качку по-пекінськи,
- млинці з бананом і шоколадом.