Кафе Pizza-bar «Римські пекарні» зустрічає своїх гостей у центрі Костянтинівки, на проспекті Ломоносова.
Затишний інтер'єр закладу виконаний у стилі італійської траторії - світлі кремові й сірі відтінки, цегляне муровання стін, оригінальні світильники з латуні, лаконічні меблі.
У меню гості знайдуть широкий асортимент популярних і авторських страв італійської, європейської та української кухонь. Основний акцент у закладі зроблено на піці, яку випікають на тонкому тісті з різними варіантами начинок. Крім цього, кухарі готують закуски, салати, перші страви, страви з м'яса й риби, страви в хоспері, пасту, десерти.
Щоранку в кафе відвідувачі можуть замовити комплексні сніданки - омлети з шинкою, з цибулею і грибами, з овочами, яєчню, яєчню по-домашньому і яєчню з шинкою, а також сирну запіканку, вівсяну кашу з фруктами та ягодами, сирники зі сметаною.
Для любителів борошняних виробів тут готують власноруч вареники з картоплею, з грибами, з сиром, пельмені, млинці з різними начинками.
До фірмових страв відносяться:
- піца «Від бабусі Берлусконі» з беконом, салямі чорізо, прошуто і фірмовим соусом,
- піца «Форсаж» з сирокопченим баликом, броколі й печерицями,
- піца «Морський коктейль» з морепродуктами під фірмовим соусом,
- піца «Прованс» з куркою, беконом, броколі й прованськими травами,
- піца «Італьяно» з салямі, відвареним язиком і маринованими опеньками,
- паста «Карбонара» з мітболами,
- гаряча сковорідка з яловичиною,
- шніцель з курки з соусом «Грібіш»,
- стейк зі свинини «М'ясо по-французьки», фарширований грибним жульєном під сирною кіркою,
- лосось у кунжуті з локшиною і лимоном,
- яловичий стейк з овочами-гриль,
- медальйони зі свинини в беконі з овочами-гриль,
- куряча грудка в медово-гірчичнимому соусі,
- стейк з лосося з картопляним пюре під вершково-сирним соусом,
- фірмовий український борщ,
- салат «Шторм» з малосольним лососем, креветками, мідіями на подушці з хрусткого салатного міксу, заправлений французьким соусом з овочами,
- салат з індичкою під цитрусовим соусом,
- салат «Буа-Дюр» з телятиною, вершковим соусом і пряною руколою,
- салат «Український Цезар» зі свининою та беконом,
- чизкейк «Нью-Йорк».