На мальовничому березі річки Дніпро в тихому районі Кременчука розмістився затишний ресторан «Чотири сезони».
Заклад складається з двох рівнів. На нижньому рівні гості можуть розміститися в основному залі з панорамними вікнами й виглядом на Зелений острів.
Тут вільно можуть відпочити 50 відвідувачів. Верхній рівень займає основний зал, місткістю 30 персон і кілька віп-кабінок.
Елегантний інтер'єр ресторану виконаний у стилі сучасної європейської класики - тепла пісочно-шоколадна колірна гама, меблі та оздоблення з натурального дерева темних порід, оригінальні світильники й картини на стінах.
Основу меню ресторану складають популярні й авторські страви європейської та східної кухні. Акцент зроблено на стравах з м'яса, птиці та морепродуктів.
Також гостям подають устриці. Крім того, у ресторані можна замовити салати, холодні й гарячі закуски, супи, пасти, основні страви, гарніри, піцу на тонкому тісті та десерти.
Серед фірмових страв закладу відзначають:
- теплий салат з морепродуктами із заправою «Дор Блю»,
- салат з качкою, руколою і грушею,
- тепле карпачо з телятини,
- тартар з лосося з каперсами,
- вершковий суп з лососем,
- лінгвіні з молюсками,
- філе судака на васабі-пюре з імбирним соусом,
- лосось-гриль з шафрановим різото,
- осетер в азіатському стилі під лимонною піною,
- стейк з телятини з фуа-гра під вишневим соусом,
- піцу «4 сезони» від шефа,
- чизкейк з медовим соусом,
- парфе на винному соусі з чорносливом.