На виїзді з Кривого Рогу в бік Кропивницького розмістився ресторан «Авто-гриль Мисливець» мережі закладів «Козирна карта».
У розпорядженні гостей два просторі зали й два затишні VIP-кабінети. Оригінальний інтер'єр ресторану поєднує в собі мисливську стилістику й традиційний український стиль, де переважають мисливські трофеї, старовинні рушниці, а також етнічні атрибути.
Гостей пригощають популярними українськими та європейськими стравами. Основний акцент у меню зроблено на стравах, які шеф-кухар готує на відкритому вогні:
- шашлик з домашнього ошийка в класичному маринаді з печеною цибулею на лаваші,
- ковбаски з телятини власного виробництва, приготовані на грилі з гірчицею й лавашем,
- медальйони з телятини під соусом капучино з в'яленими томатами,
- лосось на вугіллі,
- стейк з фермерської телятини,
- овочі, запечені на грилі під часниковим соусом.
З-поміж фірмових страв ресторану відзначають:
- котлети з індички під грибним соусом,
- вареники по-мисливськи з м'ясом під овочевим лечо,
- вареники з картоплею й лісовими грибами під сирним соусом,
- пельмені, запечені в горщиках під сиром і грибами.
Для маленьких гостей розроблено спеціальне дитяче меню. З напоїв є домашній морс і лимонад, узвар і фірмовий чай з м'яти, меліси, липи й ромашки, а також асортимент кавових міксів.
У десертному меню представлені:
- фірмовий торт «Київський» власного приготування,
- вареники з вишнею,
- домашня кондитерська ковбаска.
Алкогольна карта містить асортимент домашніх настоянок:
- «Перцівка»,
- «Бородинська»,
- «Журавлинка»,
- «Малинівка»,
- «Хреновуха»,
- «Полунична»,
- «Імбирна»,
- «Чорнична»,
- «Смородинова»
- «Вишнева».