У Саксаганському районі Кривого Рогу, на вулиці Єсеніна, розмістився ресторан «Джигіт» мережі закладів формату fast & casual.
Затишний інтер'єр дизайнери виконали в стилі лофт з автентичними грузинськими елементами декору. Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні традиційних страв грузинської кухні на основі натуральних і свіжих продуктів.
Меню «Джигіта» складається з асортименту салатів, перших і других страв, а також містить кілька видів хачапурі, соуси, гарніри, десерти.
Основний акцент у меню зроблено на стравах, які готують в тандирі й на мангалі. Відвідувачі можуть замовити шашлик зі свинячого ребра, свинячого ошийка, телятини, курки, люля-кебаб з баранини й зі свинини з яловичиною, а також корейку баранини, овочі, фаршировану скумбрію і дорада-гриль.
Крім цього, серед фірмових страв закладу відзначають:
- хачапурі «Царський» з м'ясом і сиром,
- домашній чебурек з м'ясом,
- курчати табака,
- чкмерулі,
- оджахурі,
- хінкалі,
- грибний чашушулі,
- суп «Харчо»,
- борщ по-грузинськи,
- чихиртму,
- теплий салат «Джигіт» з яловичиною,
- салат «Від шефа» зі скумбрією, міксом салатів та авторською заправою,
- мацоні й чурчхела.
Часто в ресторані «Джигіт» проходять бенкети, фуршети, розважальні шоу-програми та костюмовані шоу, грають живу музику й проводять кулінарні майстер-класи для самих маленьких відвідувачів.