Один з ресторанів - гриль-бар «Мелроуз» розмістився на площі 30-річчя Перемоги в Кривому Розі.
Заклад займає територію в торговому центрі «Сонячна галерея».
Інтер'єр стилізований під американські ретро-кафе з цегляним мурованням стін, шкіряними диванами й постерами, неоновими вивісками та номерними знаками.
Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні популярних страв американської, мексиканської, італійської і японської кухонь.
У меню представлені закуски, салати, бургери, сендвічі, піца, перші й основні страви з м'яса й риби, паста, буріто, такос, сентас, кесаділья, фахіта, страви, приготовані на грилі, стейки, суші, роли, гарніри та десерти.
Фірмовими позиціями меню «Melrose» вважаються:
- кесаділья з лососем, беконом, сиром і карамелізованою цибулею,
- буріто з яловичиною, томатами й беконом,
- чимічанга з лососем, квасолею, соусом «Гуакамоле» і перцем халапеньйо,
- хот-тако з бараниною і сирним соусом,
- сентас з морепродуктами й гострими картопляними часточками,
- бургер «Кентуккі» з куркою, медово-гірчичним соусом і сиром моцарела,
- клаб-сендвіч з беконом, шинкою і томатами,
- піца «Ді грилія» з бараниною і свининою BBQ,
- піца «Таорміна» з морським коктейлем і тигровою креветкою,
- спагеті «Неро» з червоною ікрою, сьомгою і вершковим соусом,
- паста «Фетучине аль Болоньєзе»,
- паста «Альфредо» з куркою BBQ і вершковим соусом.
Для ласунів у гриль-барі готують пана-коту, чизкейк, тирамісу, штрудель, солодкі роли.
У барній карті акцент зроблено на широкому виборі класичних та авторських коктейлів.