На проспекті Поштовому в Кривому Розі гостей зустрічає ресторан - гриль-бар «Мелроуз», який входить в однойменну мережу закладів.
Яскравий інтер'єр оформлений у традиційному американському ретро-стилі - цегляне муровання, панорамні вікна, шкіряні червоні дивани, оздоба з натурального дерева і металу, неонове освітлення.
В основі меню представлено широкий асортимент популярних страв американської, мексиканської, італійської та японської кухонь.
Гості можуть замовити закуски, салати, бургери, сендвічі, піцу, перші й основні страви з м'яса і риби, пасту, буріто, такос, сентас, кесаділью, фахіту, страви, приготовані на грилі, стейки, суші, роли, гарніри та десерти.
Основний акцент зроблено на стравах, які готують на відкритому вогні.
Фірмовими позиціями меню «Melrose» вважаються:
Фірмовими позиціями меню «Melrose» вважаються:
- кесаділья з лососем, беконом, сиром і карамелізованою цибулею,
- буріто з яловичиною, томатами й беконом,
- чимічанга з лососем, квасолею, соусом «Гуакамоле» і перцем халапеньйо,
- хот-тако з бараниною і сирним соусом,
- сентас з морепродуктами й гострими картопляними часточками,
- бургер «Кентуккі» з куркою, медово-гірчичним соусом і сиром моцарела,
- клаб-сендвіч з беконом, шинкою і томатами,
- піца «Ді грилія» з бараниною і свининою BBQ,
- піца «Таорміна» з морським коктейлем і тигровою креветкою,
- спагеті «Неро» з червоною ікрою, сьомгою і вершковим соусом,
- паста «Фетучине аль Болоньєзе»,
- паста «Альфредо» з куркою BBQ і вершковим соусом.
Для ласунів у гриль-барі готують пана-коту, чизкейк, тирамісу, штрудель, солодкі роли.
У барній карті акцент зроблено на широкому виборі класичних та авторських коктейлів, а також на розливному пиві.