На третьому поверсі торгового центру «Терра» в Кривому Розі міститься один з ресторанів - гриль-барів мережі «Мелроуз».
Меню пропонує широкий асортимент популярних страв американської, мексиканської та італійської кухонь.
Відвідувачам подають закуски, бургери, сендвічі, буріто, такос, сентас, кесаділью, фахіту, піцу, пасту, перші страви, основні страви з м'яса і риби, страви, приготовані на грилі, гарніри, десерти.
Серед фірмових позицій меню відзначають:
- свинячі реберця BBQ,
- крильця Баффало,
- кесаділью з лососем, беконом, сиром і карамелізованою цибулею,
- буріто з яловичиною, томатами й беконом,
- чимічанга з лососем, квасолею, соусом «Гуакамоле» і перцем халапеньйо,
- хот-тако з бараниною і сирним соусом,
- сентас з морепродуктами й гострими картопляними часточками,
- бургер «Кентуккі» з куркою, медово-гірчичним соусом і сиром моцарела,
- клаб-сендвіч з беконом, шинкою і томатами,
- піца «Ді грилія» з бараниною і свининою BBQ,
- піца «Таорміна» з морським коктейлем і тигровою креветкою,
- спагеті «Неро» з червоною ікрою, сьомгою і вершковим соусом,
- паста «Фетучине аль Болоньєзе»,
- паста «Альфредо» з куркою BBQ і вершковим соусом.
Для любителів японських страв у закладі готують різні роли, суші, місо суп і суп «Том Ям», страви з локшини й рису, солодкі роли.
Також у десертній карті гості знайдуть класичні європейські десерти - тирамісу, пана-коту, штрудель, чизкейк.
Барна карта складається з класичних і авторських коктейлів.
Оригінальний інтер'єр закладу оформлений у стилі традиційних американських кафе - червоні шкіряні дивани, цегляні стіни, неонове освітлення, номерні знаки на стінах, ретро-автомобіль, панорамні вікна.