На міжнародній трасі Львів-Шегині розмістився готельно-ресторанний комплекс «Шервуд», на території якого гостей зустрічає ресторан «Колиба».
Колоритний інтер'єр закладу виконаний у староукраїнському стилі.
Гості можуть розташуватися в основному залі ресторану, який розрахований на 50 персон, або відпочити на літній терасі з альтанками біля озера, оточених мальовничим лісом.
Основу меню ресторану складають традиційні страви української кухні, які готують з натуральних свіжих продуктів за старовинними рецептами.
Гостям подають холодні закуски, салати, перші й основні страви, стейки, запечену рибу, овочі й м'ясо з тандира, соуси та різні десерти.
До фірмових страв відносять:
- сало «Мрія Шервудських лісників»,
- салат з авокадо і перепелиними яйцями,
- бограч,
- банош з бринзою і шкварками,
- компанійську тарілку «Робін Гуд»,
- шніцель,
- стейк з телятини,
- запечену річкову форель,
- шашлик з тандира зі свинячого ошийка,
- гаряче морозиво,
- шоколадний фундант.
У барній карті є кавові напої, узвар, фірмовий карпатський чай, а також міцний алкоголь, фірмові настоянки, вина Молдови й Грузії.