На узбіччі траси «Миколаїв-Херсон», недалеко від села Шевченкове, стоїть один з ресторанів «Авто-гриль Мисливець».
Тут гостям представлено широкий вибір популярних страв української та європейської кухонь.
Фірмові страви від шефа готують на відкритому вогні:
- шашлик з домашнього ошийка в класичному маринаді з печеною цибулею на лаваші,
- ковбаски з телятини власного виробництва, приготовані на грилі з гірчицею й лавашем,
- медальйони з телятини під соусом капучино з в'яленими томатами,
- лосось на вугіллі,
- стейк з фермерської телятини,
- овочі, запечені на грилі під часниковим соусом.
Також, до фірмових пригощань ресторану відносять:
- котлети з індички під грибним соусом,
- вареники по-мисливськи з м'ясом під овочевим лечо,
- вареники з картоплею й лісовими грибами під сирним соусом,
- пельмені, запечені в горщиках під сиром і грибами,
- кролик у сметані,
- салат «Васабі» з морепродуктами.
Для маленьких гостей розроблено спеціальне дитяче меню. З напоїв є домашній морс і лимонад, узвар і фірмовий чай з м'яти, меліси, липи й ромашки, а також асортимент кавових міксів.
У десертному меню представлені:
- фірмовий торт «Київський» власного приготування,
- вареники з вишнею,
- домашня кондитерська ковбаска.
Алкогольна карта містить асортимент домашніх настоянок:
- «Перцівка»,
- «Бородинська»,
- «Журавлинка»,
- «Малинівка»,
- «Хреновуха»,
- «Полунична»,
- «Імбирна»,
- «Чорнична»,
- «Смородинова»
- «Вишнева».
Для вегетаріанців розроблено вегетаріанське меню, а для дітей є розділ з відповідними стравами, які готують зі свіжих натуральних продуктів. Інтер'єр ресторану виконано у стилі мисливського будиночка з українськими народними атрибутами для декору. У розпорядженні гостей просторий основний зал місткістю 150 персон, а також невеликий бенкетний зал і дві тераси, що працюють у теплу пору року.