Ресторан американської кухні «BROBAR 2.0» розмістився на проспекті Центральному в Миколаєві.
Головний акцент у меню закладу зроблено на асортименті бургерів. Тут готують дванадцять видів бургерів за авторськими рецептами. Також відвідувачам надається послуга конструктор «Збери свій бургер».
Крім цього, у ресторані готують закуски, салати, супи, стейки.
До фірмових страв закладу відносяться:
- бургер «Джеймі Олівер» з яловичою котлетою, беконом, бочковим огірком, сиром чедер, солодкою гірчицею і соусом «Барбекю»,
- бургер «Гонолулу» з курячим філе, руколою, моцарелою, сиром рокфор, ананасом і вершково-грибним соусом,
- бургер «Рваний Арчі» з рваним курячим стегном, помідором, сиром чедер і цибулевим ранчем,
- бургер «BROBAR Special» з яловичим стейком, грибами-гриль, вершковим сиром, сирними паличками й авторським соусом,
- бургер «Ермано» з яловичим стейком, солодко-гострим соусом, сиром моцарела фрі, авокадо, томатною сальсою і салатом айсберг,
- салат з креветками, каперсами, томатами чері, авокадо, рукою і креветковим соусом,
- карі суп з креветками,
- грибний крем-суп,
- куряче філе на грилі з овочами-гриль,
- яловичий фланк стейк зі спаржею, печерицями та соусом «Гуакамоле».
У барній карті ресторану гості знайдуть каву й кавові мікси, чаї, лимонад, а також пиво, міцний алкоголь, оригінальні коктейлі, зокрема й фірмовий «BROBAR Special» на основі рому, лікеру і сиропу «Шоколадне печиво».
Затишний інтер'єр дизайнери виконали в сучасному стилі - графітові й салатові відтінки, м'які крісла і меблі з натурального дерева світлих порід, неонове освітлення.