«Хінкальня» - це мережа ресторанів грузинської кухні, один з яких розмістився в самому центрі Миколаєва, на вулиці Спаській.
Фірмовий інтер'єр закладу витриманий у стилі гостинного кавказького будинку - тепла пісочно-шоколадна колірна гама в оформленні, масивні меблі та оздоблення з натурального дерева, зістарені ширми, цегляне муровання стін, строкаті орнаменти й глиняний посуд.
Основу меню складають традиційні грузинські страви. Гості можуть замовити хінкалі з м'ясом, з м'ясом і зеленню, з сиром.
Крім того, у ресторані подають холодні й гарячі закуски, супи, хачапурі, салати, соуси, страви, приготовані на мангалі, десерти.
Фірмовими позиціями меню закладу вважаються:
- пхалі «Тріо» з баклажана, моркви й шпинату,
- хачапурі по-аджарськи,
- лобіо по-імеретинськи,
- суп харчо,
- салат з бринзою,
- люля-кебаб з телятини,
- шашлик зі свинини,
- оджахурі,
- чашушулі,
- курча по-чкмерульски з часником і вершковим соусом.
Спеціально для маленьких гостей розроблено окреме дитяче меню, де є такі позиції, як бебі-хачапурі, люля-пурі, ніжні хінкалі з м'ясом, картоплю з курячим шашликом.
У барній карті гості знайдуть лимонади, соки, узвар, холодний чай з м'ятою і лимоном, фірмову чачу, домашні настоянки - апельсинова, вишнева, калганівка, хріновуха, а також бочкове й авторське пиво.
Крім цього, у закладі представлений асортимент грузинських вин.