Ресторан-паста-бар «A-la Pasta» зустрічає своїх гостей у Суворовському районі Одеси, на Дніпропетровській дорозі.
У закладі відвідувачі можуть покуштувати пасту, яку готують власноруч з добірного італійського борошна.
Крім того, у меню представлено широкий асортимент традиційних страв італійської, європейської та японської кухонь.
Гостям подають піцу на тонкому тісті з борошна грубого помелу, яку випікають у дров'яній печі, салати, страви мангал-меню, перші страви, основні страви з м'яса, птиці, риби й морепродуктів, гарніри, холодні й гарячі закуски, равіолі хліб власного приготування і десерти.
Серед фірмових позицій меню відзначають:
- піцу «A-la Pasta» з баликом, копченим курячим філе, сиром моцарела і соусом «Маринара»,
- пасту «Лінгвіні з морепродуктами» з чорнилом каракатиці, мідіями, лососем, кальмарами й тигровими креветками у вершково-часниковому соусі,
- чорну пасту «Папарделе» з бебі-восьминігами,
- салат «A-la Pasta» з курячою грудкою, сиром «Моцарела», солодким червоним перцем і пікантним соусом,
- каре ягняти на мангалі, баварські ковбаски на мангалі з картоплею,
- стейк з лосося, сирний суп з чипсами з чіабати,
- курячу грудку з тушкованими овочами з соусом від шефа,
- свинячі реберця під соусом «Барбекю»,
- телятину «Джек Деніелс»,
- рапани у вершковому соусі з сиром «Пармезан»,
- карпачо з телятини з мікс-салатом,
- королівські креветки в устрично-томатному соусі.
- тирамісу,
- пана-коту,
- шоколадний фондан,
- грушевий штрудель.
Барна карта містить асортимент класичних коктейлів, міцний алкоголь, розливне і пляшкове пиво, а також вина Італії, України, Грузії.
Затишний інтер'єр закладу витриманий у традиційному італійському стилі - теплі пісочні відтінки в оформленні, цегляне муровання стін, різьблені меблі з натурального дерева, невеликі столики з картатими скатертинами.
У ресторані є власна служба доставляння їжі по місту.