У самому центрі Одеси, на вулиці Грецькій, розмістився концептуальний ресторан «Бісквіт».
Заклад складається з трьох просторих залів із загальною місткістю на 77 персон.
В основному залі є кілька віп-кабінок для ділових зустрічей і переговорів, у другому залі гості можуть відпочити на м'яких диванах або за довгою барною стойкою, а третій зал підійде для компаній гостей.
Крім того, у закладі є літня веранда, яка прикрашена живою зеленню.
Дизайнерський інтер'єр ресторану виконаний у сучасному ...
У самому центрі Одеси, на вулиці Грецькій, розмістився концептуальний ресторан «Бісквіт».
Заклад складається з трьох просторих залів із загальною місткістю на 77 персон.
В основному залі є кілька віп-кабінок для ділових зустрічей і переговорів, у другому залі гості можуть відпочити на м'яких диванах або за довгою барною стойкою, а третій зал підійде для компаній гостей.
Крім того, у закладі є літня веранда, яка прикрашена живою зеленню.
Дизайнерський інтер'єр ресторану виконаний у сучасному стилі з елементами лаунж.
Меню «Бісквіт» пропонує гостям широкий асортимент популярних страв європейської, італійської та китайської кухонь.
Усі страви готують в авторській інтерпретації шеф-кухаря.
Серед коронних страв закладу відзначають:
- бурату власного приготування з карпачо з білих грибів, в'яленими томатами й базиліком,
- десерт «Диявольський шоколадно-вишневий гато з кіршем баваруа».