Ресторан «Час Пік» розмістився в самому центрі Одеси, на вулиці Генуезькій.
Заклад складається з декількох тематично оформлених залів. У розпорядженні гостей коктейль-хол, оформлений у теплих шоколадних відтінках і виконаний у класичному стилі, BBQ бар, який витриманий у теплих пісочних відтінках, а також бар і літня тераса.
Для проведення урочистих заходів у ресторані обладнаний бенкетний зал, інтер'єр якого виконаний дизайнерами в стилі сучасної класики - кремово-золотиста колірна гама, м'які дивани й елегантні меблі з натурального дерева, колони й повітряний текстиль, білосніжні скатертини та картини.
Гостям закладу готують традиційні й авторські страви грузинської кухні кухарі з Батумі. Особливістю ресторану вважається приготування всіх страв з натуральних свіжих продуктів. У меню представлені холодні страви, гарячі закуски, гарячі страви, випічка та десерти.
Серед фірмових позицій меню «Час Пік» відзначають:
- суп «Харчо» з телятиною і спеціями,
- хінкалі-суп,
- хашламу,
- хінкалі з бараниною і кінзою,
- форель за традиційним грузинським рецептом, приготована під гранатовим соусом,
- тушковану свинину «Чанахі», яку подають у горщику під дріжджовим тістом,
- курку в молочному соусі «Чкмерулі»,
- свинину з грибами й овочами «Мадам Баварії»,
- тушковану телятину «Чашашулі» в томатному соусі з зеленню і перцем цицак,
- тушковане бараняче філе «Чакапулі» в білому сухому вині зі спеціями,
- шашлик з телячої вирізки,
- люля-кебаб по-царськи з сиром сулугуні й соусом Мацоні,
- долму,
- аджапсандал,
- салат з курячою печінкою, фламбованими фруктами,
- теплий салат з телятини з баклажанами під гірчично-медовим соусом,
- хачапурі по-царськи з сулугуні та плавленим сиром.
Для ласунів у ресторані готують фірмові ласощі - яблучний хінкалі з горіхами, мацоні з медом, горіхами й варенням, плато грузинських солодощів, яке містить чурчхелу, пахлаву і пеламуши.
Барна карта пропонує відвідувачам фірмове вино, вироблене на сімейній виноробні "Тіно", виноградники якої розташовані на території природного заповідника "Нижньодністровський", а також грузинські вина і чачу.