Ресторан індійської кухні «CURRY HOUSE» розмістився на вулиці Гаванній у Приморському районі Одеси.
Заклад включає просторий основний зал з затишними обідніми зонами, місця уздовж барної стойки й віп-зал.
Дизайнерський інтер'єр ресторану виконаний у стилі модерн - світло-сірі й бордові відтінки в оформленні, м'які дивани й пластикові стільці, білі абажури та яскраві настінні розписи.
Основу меню закладу становлять індійські страви, приготовані за традиційними рецептами із застосуванням припра...
Ресторан індійської кухні «CURRY HOUSE» розмістився на вулиці Гаванній у Приморському районі Одеси.
Заклад включає просторий основний зал з затишними обідніми зонами, місця уздовж барної стойки й віп-зал.
Дизайнерський інтер'єр ресторану виконаний у стилі модерн - світло-сірі й бордові відтінки в оформленні, м'які дивани й пластикові стільці, білі абажури та яскраві настінні розписи.
Основу меню закладу становлять індійські страви, приготовані за традиційними рецептами із застосуванням приправ і гострих спецій.
Гості можуть обрати салати, закуски, карі, особливі страви від шеф-кухаря.
Фірмовими позиціями меню вважаються:
- смажений домашній сир фрі в клярі з нутового борошна «Панир пакора» з кисло-солодким соусом,
- куряче філе, обсмажене з зеленим чилі «Чилі чикен»,
- смажені у фритюрі індійські пиріжки «Самоса» з картоплею, горохом і горіхами кешью,
- салат «Качумба»,
- суп з сочевиці «Дал тадка» з цибулею, помідорами, коріандром та імбиром,
- курка «Кадай» у соусі з томатів у стилі панджабі,
- листкові коржі «Лача парата»,
- рис басматі з кмином і олією «Зіра рис»,
- коржі з м'ятою «Пудіна парата»,
- свіжі овочі в йогурті зі спеціями «Мікс райта»,
- морквина на згущеному молоці з корицею, кардамоном і мускатним горіхом «Морквяна халва»,
- солодкі молочні кульки з кардамоном «Гулаб джамун».