«De le Mar» - це елегантний ресторан, який розмістився на території готелю «Villa le Premier» у Приморському районі Одеси.
У розпорядженні гостей просторий основний зал ресторану, а також дві тераси з виглядом на басейни з мармуром з Єрусалима.
Вишуканий інтер'єр оформлений у пастельних кремових і золотистих відтінках та витриманий у стилі сучасної класики.
Меню складається з популярних страв європейської кухні, які готують за традиційними й авторськими рецептами.
Гостям подають холодні й га...
«De le Mar» - це елегантний ресторан, який розмістився на території готелю «Villa le Premier» у Приморському районі Одеси.
У розпорядженні гостей просторий основний зал ресторану, а також дві тераси з виглядом на басейни з мармуром з Єрусалима.
Вишуканий інтер'єр оформлений у пастельних кремових і золотистих відтінках та витриманий у стилі сучасної класики.
Меню складається з популярних страв європейської кухні, які готують за традиційними й авторськими рецептами.
Гостям подають холодні й гарячі закуски, салати, перші страви, страви з риби, морепродуктів, м'яса і птиці, десерти.
Фірмовими стравами меню ресторану вважаються:
- соте з морепродуктів,
- королівські креветки, запечені з часником і зеленню,
- буябес з сирними грінками,
- філе дорадо на грилі з печеною картоплею,
- стейк «Понаре» з картопляною й овочевою сальсою,
- медальйони з телятини під винно-гранатовим соусом з овочевим рататуєм,
- тар-тар з лосося, морського гребінця, авокадо з ікрою тобіко,
- мікс-салат з запеченим лососем у кунжуті під лаймовою заправкою з блакитного сиру з авокадо,
- тирамісу.