У Приморському районі Одеси, на території пляжу Ланжерон, розмістився ресторан паназіатської кухні «Дядечко Чао».
Оригінальний інтер'єр закладу виконаний у сучасному японському стилі - теплі пісочні відтінки, меблі зі світлих порід дерев, яскраві сині диванчики, фрески ручної роботи, мозаїка, незвичайні світильники, східний декор.
До послуг гостей основний зал ресторану, а також літній майданчик з мальовничим виглядом на Чорноморське узбережжя. У меню переважають популярні страви паназіатської та європейської кухонь.
У ранковий час у ресторані готують комплексні сніданки - сирний омлет із зеленню, окату яєчню з червоною квасолею, чао-сендвічі з тунцем або лососем, сирники з тропічним варенням, вівсянку з бананами, лассі з манго і насінням чіа.
Також відвідувачам готують салати, закуски, супи, основні страви з м'яса, риби й морепродуктів, страви з локшини й рису, а також десерти.
До фірмових позицій меню відносяться:
- лаоський салат зі свининою,
- тартар з гребінцем та лососем,
- чао-бургер з качкою,
- креветки в соєво-медовому соусі з рисом «Дядькова фантазія»,
- суп «Том Ям» з креветками, чорний лосось зі спаржевою квасолею,
- телятина по-сичуанськи,
- дорадо по-балійськи з карі,
- свинина по-кантонськи в кисло-солодкому соусі з ананасом і овочами,
- качка по-азіатськи,
- гречана локшина соба з качкою,
- рис Насі-Горенг з овочами і яйцем,
- шоколадний брауні з перцем чилі й морозивом.