Винний ресторан «Frebule» відкриває свої двері на другому поверсі міського простору «4City», який розкинувся на вулиці Канатній у центральній частині Одеси.
У меню закладу представлений асортимент популярних і авторських страв французької та європейської кухонь. Гості можуть замовити салати, закуски, перші й основні страви, а також десерти.
Щоранку в ресторані подають комплексні сніданки - солодкі круасани, тости на домашньому хлібі з яйцем пашот, сирники, оладки, салати й сендвічі.
Серед фірмових страв ресторану «Frebule» відзначають:
- тартар з яловичини,
- поке з тунцем і авокадо,
- салат з обпаленим роменом і малосольною морською фореллю,
- філе міньйоні з картопляним пюре, сирним соусом, трюфелем і мармеладом з бекону,
- крем-суп з молодого горошку з крихтою з бекону,
- запечений батат з салатом з молодої капусти й кіноа,
- запечений камамбер на перцевій бріоші,
- десерт «Морковно-мигдальний».
У закладі діє послуга Cork Fee, що має на увазі збір, який повинен заплатити відвідувач, якщо він прийшов у заклад зі своєю пляшкою вина.
Особливістю ресторану є велика винна карта, в якій представлені вишукані марки італійських, іспанських, французьких, австралійських, аргентинських, португальських і новозеландських вин.
У розпорядженні відвідувачів затишний зал закладу, який вміщує до 30 запрошених.
Затишний інтер'єр оформлений у сучасному стилі й витриманий у світло-сірих і пісочних відтінках.