«Гарячі перці» – це мережа пивних ресторанів, один з яких розмістився на проспекті Добровольського в центрі Одеси.
Оригінальний інтер'єр закладу відтворює атмосферу американського бару – меблі з натурального дерева, м'які шкіряні дивани, поєднання теплих пісочних і яскравих червоних відтінків, а декоративне оздоблення доповнюють американські прапори й музичні інструменти.
У меню представлений широкий вибір популярних страв американської та європейської кухонь. Основний акцент зроблено на м'ясних стравах, приготованих на грилі, а також на різноманітності пивних закусок.
До фірмових страв меню ресторану відносять:
- курячі крила-гриль,
- листкові пиріжки з телятиною «Емпанада»,
- рисові чіпси з соусом айолі,
- начос зі сметанним соусом,
- рапани, запечені з сиром, грибами й цибулею,
- кесадилью з сиром,
- буріто з телятиною,
- фірмовий салат «Гарячі перці» з індичим філе і грильованим ананасом,
- гострий чилі-суп з телятиною і квасолею,
- клаб сендвіч з беконом і шинкою,
- BBQ бургер,
- стейк «Ковбой» з салатом коул-слоу,
- свинячі ребра «Гарячі перці» в соусі BBQ,
- курячу грудку, фаршировану моцарелою і шпинатом,
- дошку домашніх ковбасок-гриль.
Охочим до солодкого пропонується десертне меню з фірмовими ласощами: іспанський десерт з заварного тіста «Чуррос», шоколадний фондан з ванільним морозивом, домашнє морозиво.
У барній карті ресторану представлено вісім сортів розливного пива, а також крафтове пиво від українських пивоварень.