На території комплексу здорового відпочинку «Дюковські лазні» в Одесі розмістився ресторан «KVAS & GRILL».
Тут гостям представлений широкий асортимент популярних страв української та європейської кухонь, які готують з натуральних і свіжих фермерських продуктів.
Основний акцент у меню зроблено на м'ясних стравах, приготованих на відкритому вогні.
Фірмовими стравами ресторану вважаються:
антрекот з яловичини в беконі з пряною олією,
свинячий стейк «Mareshal»,
медальйони зі свиняч...
На території комплексу здорового відпочинку «Дюковські лазні» в Одесі розмістився ресторан «KVAS & GRILL».
Тут гостям представлений широкий асортимент популярних страв української та європейської кухонь, які готують з натуральних і свіжих фермерських продуктів.
Основний акцент у меню зроблено на м'ясних стравах, приготованих на відкритому вогні.
Фірмовими стравами ресторану вважаються:
- антрекот з яловичини в беконі з пряною олією,
- свинячий стейк «Mareshal»,
- медальйони зі свинячої шиї з лечо,
- стейк з лосося на подушці зі шпинату,
- морський окунь на локшині з цукіні,
- теплий салат з телятини з винною грушею й адигейським сиром,
- форшмак «Одеський» з тостами,
- смажені гренландські креветки в часниковому соусі.
З-поміж напоїв пропонують фірмовий живий квас: малиновий, абрикосовий, яблучний, сливовий, вишневий, імбирний, житній, пшеничний.
У барній карті є розливне пиво, фірмові настоянки, вина Чилі, міцний алкоголь і класичні коктейлі.