У Приморському районі Одеси, на вулиці Катерининській, розмістилося французьке кафе «LOU LOU».
Заклад працює в режимі міського кафе. Автентичний інтер'єр переносить гостей на вулиці Монмартра, в кафе споруди початку двадцятого століття - пастельні рожеві відтінки, полиці до стелі з пляшками вина, чорні й коричневі шкіряні дивани, витончені меблі та оздоблення з темних порід дерев, штучно зістарені стільниці, бетонні стіни, дзеркала і світильники-кулі.
У меню втілили концепцію повсякденної їжі парижан. Гості можуть замовити закуски, салати, сендвічі, перші й основні страви, гарніри та десерти.
Фірмовими позиціями меню закладу вважаються:
- салат з теплим сиром дорблю, солодким буряком і грейпфрутом,
- рієт з качки з картоплею фрі й кукурудзяними чіпсами,
- хрусткі жаб'ячі лапки «Де Голля» з домашнім вершковим соусом,
- равлики з пряним зеленим маслом і теплим багетом,
- тартар з лосося з м'якоттю грейпфрута і грильованим авокадо,
- підкопчений ростбіф з соусом з тунця і печеним пармеджано,
- сирний суп «Де Фондю» з виноградом і беконом,
- авокадо-тост з лососем і яйцем пашот,
- мус з фуа-гра в клементині,
- качина ніжка конфі з картопляною вафлею і салатом зі свіжих трав,
- філе міньйон з трюфельно-пармезановим соусом.
Особливістю закладу також вважається винна карта, в якій представлено понад 50 позицій червоних, білих, рожевих та ігристих французьких вин. Гості можуть замовляти вина у бокалах.