У самому центрі Одеси, на Катерининській площі, розмістився ресторан «Мюнхгаузен».
У розпорядженні гостей просторий основний зал і бенкетний зал для проведення урочистих заходів.
У теплу пору року гості можуть відпочити на літній терасі.
Оригінальний інтер'єр ресторану поєднує в собі старовинний стиль з елементами оформлення у стилі «Історій про барона Мюнхгаузена».
У меню представлені популярні страви європейської кухні в авторській подачі шеф-кухаря.
Гості можуть замовити різні холодні й ...
У самому центрі Одеси, на Катерининській площі, розмістився ресторан «Мюнхгаузен».
У розпорядженні гостей просторий основний зал і бенкетний зал для проведення урочистих заходів.
У теплу пору року гості можуть відпочити на літній терасі.
Оригінальний інтер'єр ресторану поєднує в собі старовинний стиль з елементами оформлення у стилі «Історій про барона Мюнхгаузена».
У меню представлені популярні страви європейської кухні в авторській подачі шеф-кухаря.
Гості можуть замовити різні холодні й гарячі закуски, салати, перші страви, страви з м'яса і риби, гарніри та десерти.
Серед фірмових страв меню закладу відзначають:
- паті з фуа-гра, брусничним соусом і волоським горіхом,
- тар-тар з качиної грудки з тушкованим яблуком, мусом з Філадельфії й хрустким багетом,
- гравлак з сьомги на кремі зі шпинату з червоною і бальзамічною ікрою,
- теплий салат з морепродуктами й цитрусовим соусом,
- салат «Айсберг» з грильованим лососем, крутонами й соусом «Цезар»,
- гребінці з сальсою з манго й апельсиновим соусом,
- азіатський суп з гребінцем, лососем і креветками на кокосовому бульйоні з тамариндом,
- філе телятини з фуа-гра та соусом з лісових грибів «Турнедо Росіні»,
- стейк з телятини з блакитним сиром і перцевим соусом,
- ягняти в пряній скоринці з оладками з цукіні й гранатовим соусом,
- фермерського запеченого курчати з зеленим салатом,
- чорну тріску з апельсиновим соусом і цитрусовим салатом,
- пасту «Fresca» від шеф-кухаря,
- торт від шефа «Blue-Frozen».