На проспекті Шевченка в Приморському районі Одеси розмістився ресторан авторської кухні «Moondeer».
Дизайнерський інтер'єр закладу виконаний з натуральних матеріалів У залі теплі кавові, сірі й оливкові відтінки, оздоба з натурального дерева, затишні обідні зони, острівці живої зелені, оригінальні світильники й картини, а також олені як тематичні елементи декору.
Меню пропонує гостям європейську кухню в авторській інтерпретації шеф-кухаря. Гості можуть замовити комплексні сніданки. Також у ресторані готують холодні й гарячі закуски, салати, перші страви, пасту, бургер-стейки, страви хоспер-меню, основні страви з риби й м'яса, гарніри, соуси.
Фірмовими позиціями меню «Moondeer» вважаються:
- картопля в мундирі,
- форшмак з грінками,
- брускети з копченим лососем,
- салат з телятиною по-тайськи,
- салат з креветками й соусом «Цитронет»,
- юшка по-царськи,
- сирний крем-суп,
- курячі крила в медовому соусі,
- паелья,
- чорноморські мідії у вершковому соусі,
- паста з куркою і шпинатом,
- чорна паста з креветками,
- форель під лаймовим соусом,
- шашлик з телятини,
- стейк «Філе Міньйон»,
- курча табака,
- медальйони з телятини,
- каре ягняти з картопляними часточками,
- свинячо-яловичі купати з тушкованою капустою.
Також гостям подають ароматний димний кальян. У теплу пору року працює відкрита тераса.