Кафе-піцерія «Нонна» розмістилося в Приморському районі Одеси.
Різноманітне меню містить популярні страви європейської, італійської, японської, східної та української кухонь, які готують за домашніми рецептами. Основний акцент зроблено на тонкій піці з усілякими начинками, бургерах, паніні й суші, пасті й закусках до пива.
З-поміж фірмових позицій меню відзначають:
- піцу «4 м'яса»,
- піцу з качкою,
- бургери «Джек» та «Роял Ег» зі свинячим, яловичим або курячим біфштексом на вибір,
- паніні з курячим стейком,
- пасту «Карбонара»,
- лазанью,
- салат з печеною качкою,
- крильця по-тайськи,
- мідії в пікантному соусі.
Щоранку в кафе готують комплексні сніданки. Є окреме гриль-меню, в якому коронною стравою вважається стейк «Міньйон Джек-Деніелс».
До пива подають різноманітні закуски й «гарячі сковорідки» для компанії. У десертній карті — фірмовий штрудель з яблуками й вишнями.
Можна замовляти їжу на винос. Також працює власна служба доставляння їжі.
У карті напоїв є фірмовий домашній компот і лимонад. Серед алкогольних напоїв виділяють свіже розливне та пляшкове пиво.
У розпорядженні гостей основний і VIP-зали. Сучасний стиль інтер'єру витримано у світлих відтінках, що створює затишну домашню атмосферу.