Затишний ресторан італійської кухні «Nonna Letizia» розмістився на Олександрівському проспекті в Приморському районі Одеси.
Інтер'єр закладу виконаний у класичному стилі - теплі бежеві відтінки, меблі та оздоблення з натурального дерева темних порід, чорно-білі світлини на стінах.
Шеф-кухар ресторану Роберто Армаролі готує гостям автентичні італійські страви за домашніми рецептами бабусі й мами. Меню пропонує антипасти, салати, супи, різото, пасти, морепродукти, страви з м'яса, десерти.
Серед...
Затишний ресторан італійської кухні «Nonna Letizia» розмістився на Олександрівському проспекті в Приморському районі Одеси.
Інтер'єр закладу виконаний у класичному стилі - теплі бежеві відтінки, меблі та оздоблення з натурального дерева темних порід, чорно-білі світлини на стінах.
Шеф-кухар ресторану Роберто Армаролі готує гостям автентичні італійські страви за домашніми рецептами бабусі й мами. Меню пропонує антипасти, салати, супи, різото, пасти, морепродукти, страви з м'яса, десерти.
Серед фірмових страв ресторану відзначають:
- різото з таледжіо і трюфелем,
- равіолі з креветками,
- ньокі з шинкою, шафраном і білими грибами,
- чорні лінгвіні з морепродуктами,
- салат з восьминогом, відвареною картоплею і в'яленими томатами,
- карпачо з телятини з сиром страчатела й трюфелями,
- філе міньйон з білими грибами й соусом «Мадера»,
- каре австралійського ягняти в мигдалі з соусом «Деміглас»,
- качину грудку су-вид в соусі з червоного вина з картопляним пюре і трюфелями,
- м'ясний консоме з тортеліні й трюфелями,
- яблучний пиріг з карамелью і ванільним кремом.