Ресторан «Oblaka» розмістився на дев'ятому поверсі торгово-розважального центру «Kadorr».
Дизайнерський інтер'єр у сучасному стилі з елементами лаунж доповнюють панорамні вікна з мальовничим виглядом на історичну частину міста і порт.
У розпорядженні гостей просторий основний зал зі скляною підлогою і справжнім каміном, кальянна, а також караоке-бар, оснащений професійним музичним і світловим обладнанням.
Крім того, відвідувачі можуть продегустувати й придбати сир і вино в спеціально обладнаній для цього кімнаті.
У меню представлені три концептуально різні напрямки кухні - італійська, паназійська й українська фьюжн.
Відвідувачам подають сашимі, гункани, нігірі, роли, темакі, супи, салати, димсами, м'ясні страви, страви WOK, страви тепан, гарячі закуски, страви рабата.
До фірмових страв меню ресторану «Хмари» відносять:
- тартар з тунцем,
- фірмовий рол «Хмари» з тигровою креветкою і морським окунем,
- суп «Удон» з морепродуктами,
- салат з тунцем під соусом «Мацухіса»,
- салат з морепродуктами,
- димсам з креветкою,
- стерлядь запечена з овочами,
- качку по-пекінськи з паровими млинцями, свіжими огірками й соусом «Хойсін»,
- кришталеву локшину з кальмарами, креветками й мідіями,
- лосось «Юзу» з тигровими креветками,
- мармурову яловичину з пекінською капустою з кімчі й кінзою «Кобе»,
- перепела «Black Pepper»,
- спринг роли з морським гребінцем,
- тигровими креветками й манго.