Недалеко від Дерибасівської в Одесі, у провулку віце-адмірала Жукова, розмістився затишний винний бар «Port.WineBar».
У розпорядженні гостей два невеликі зали з лаконічними меблями з натурального дерева і металу в скандинавському стилі.
Інтер'єр доповнюють антикварні камінні крісла з Голландії, великі скляні бутелі з вином, які розміщено за барною стойкою.
Гостям закладу представлений асортимент натуральних вин, які виробляють приватні одеські заводи.
У барній карті можна побачити всякі білі й червоні, сухі й напівсолодкі вина, десертні, айвові, сливові вина, а також глінтвейн, грог, коньяк, ягідні наливки, чачу, пиво, каву або чай.
Крім українських вин, у барі подають французькі, італійські та південно-африканські вина.
Меню бару складають популярні європейські та українські страви.
Гостям подають салати, закуски, супи, основні страви та десерти.
До фірмових страв відносять:
- груші, тушковані в червоному вині з ніжним сиром,
- паштет з печінки з чорносливом,
- томатний суп з морепродуктами,
- пасту з морепродуктами у вершковому соусі,
- яблучний пиріг.