В історичному центрі Одеси, навпроти Одеської Філармонії та готелю Брістоль, розташований ресторан «Sevilla». Колоритний інтер'єр закладу оформлений у стилі середземноморської таверни. Меню складається з традиційних страв іспанської кухні. Велика увага приділяється стравам, які готують на мангалі. Гостям подають фірмові паелью та кальмар «По-наваррськи», м'ясну дошку «Гран Пікада», хамон з динею. У ресторані також є окреме меню сніданків, які подають до 12 години. У барі представлена велика винн...
В історичному центрі Одеси, навпроти Одеської Філармонії та готелю Брістоль, розташований ресторан «Sevilla». Колоритний інтер'єр закладу оформлений у стилі середземноморської таверни. Меню складається з традиційних страв іспанської кухні. Велика увага приділяється стравам, які готують на мангалі. Гостям подають фірмові паелью та кальмар «По-наваррськи», м'ясну дошку «Гран Пікада», хамон з динею. У ресторані також є окреме меню сніданків, які подають до 12 години. У барі представлена велика винна карта, де зібрані найкращі марки й сорти іспанських вин. Особливу увагу приділено традиційним охолодженим винам з фруктами – сангрія. У вихідні гості ресторану можуть натішитися живою іспанською музикою.