У самому центрі Одеси, на перетині вулиць Рішельєвської та Грецької, розмістився ресторан «Свиня на сіні».
Заклад займає територію на першому поверсі Міського ринку їжі.
Тут гостям готують свинячі ребра у великій коптильні. Крім того, у меню ресторану представлені популярні й авторські страви сучасної американської та європейської кухонь.
Гості можуть замовити сендвічі, бургери, салати, оригінальні соуси, супи та гарніри.
Фірмовими стравами ресторану вважаються:
свинячі ребра «Невада» ...
У самому центрі Одеси, на перетині вулиць Рішельєвської та Грецької, розмістився ресторан «Свиня на сіні».
Заклад займає територію на першому поверсі Міського ринку їжі.
Тут гостям готують свинячі ребра у великій коптильні. Крім того, у меню ресторану представлені популярні й авторські страви сучасної американської та європейської кухонь.
Гості можуть замовити сендвічі, бургери, салати, оригінальні соуси, супи та гарніри.
Фірмовими стравами ресторану вважаються:
- свинячі ребра «Невада» у сирному соусі, приготовані в автентичній 6м коптильні,
- сендвіч з копченою свининою в медово-гірчичному соусі з салатом Айсберг і крем-сиром,
- сендвіч з копченою куркою, крем-сиром, грушею і соусом Дор Блю,
- бургер з копченою свининою і сиром чедер,
- фермерська картопля з саламуром з олії й часнику,
- салатний мікс «Easy Cost» з кукурудзою, томатами, печеною картоплею, яйцями й пікулями.