У мальовничому місці Одеси, на території пляжу «Дельфін», розмістився бар-ресторан «True Man Club». Заклад також працює у форматі нічного клубу.
У меню гостям представлені популярні європейські та українські страви в авторській інтерпретації. У барі-ресторані можна замовити салати, гарячі й холодні закуски, супи, сендвічі та бургери, страви вок, пасту і гарніри, десерти.
Уранці в закладі готують різні варіанти комплексних сніданків - яйце-пашот з круасаном, авокадо, свіжим огірком і салатним міксом під гірчичним соусом, яєчню, омлет або скрембл з домашньою ковбасою, сирники з грецьким йогуртом і ягідним соусом, вівсянку з ягодами, медом і горіховим міксом, французький тост з сиром моцарела.
Акцентовано увагу відвідувачів на стравах, які запікають на мангалі. У «True Man Club» можна замовити:
- яловичий антрекот «Бріскет», обсмажений у пряних травах із запеченою картоплею, салатним міксом і соусом «Барбекю»,
- шашлик зі свинячої шиї «Рум'яна скнара» з лавашем і запеченою картоплею,
- стейк-міньйон «Алькатрас»,
- медальйони з яловичини «Медаль за відвагу» з салатом,
- курча-гриль «Джек горобець» в паприці з соусом барбекю,
- асорті домашніх ковбасок «12 друзів Оушена».
До фірмових страв бару-ресторана «True Man Club» також відносяться:
- томатний суп «Буйабес» з морепродуктами,
- філе сьомги, оливками й томатами чері,
- салат «Фреш Кусто» з малосольною сьомгою, авокадо і томатами чері під фірмовим соусом «Чапраз»,
- чизбургер «True бургер»,
- мільфей зі свіжими ягодами й вершковим мусом.
У барній карті представлено асортимент традиційних і оригінальних авторських коктейлів, а також бочкове і пляшкове пиво, міцний алкоголь, глінтвейн і грог, вина Італії, Франції, Грузії, Чилі, Південної Африки, Австралії.