На вулиці Торговій у Приморському районі Одеси розмістився бар-бістро «Ципа-Ципа».
Заклад спеціалізується на приготуванні різних страв з фермерських курчат і курок. У меню представлені основні страви, салати, соуси, гарніри й десерти.
Тут готують фермерських курчат на рожні, крильця бізон і курячі крильця в хрусткому клярі, а також фірмові курча-крокети й курча-роли, френч-фрайз з вінницької картоплі, курячий бульйон з органічних курчат, салат «Курча-цезар».
Для ласунів у барі представлені чу...
На вулиці Торговій у Приморському районі Одеси розмістився бар-бістро «Ципа-Ципа».
Заклад спеціалізується на приготуванні різних страв з фермерських курчат і курок. У меню представлені основні страви, салати, соуси, гарніри й десерти.
Тут готують фермерських курчат на рожні, крильця бізон і курячі крильця в хрусткому клярі, а також фірмові курча-крокети й курча-роли, френч-фрайз з вінницької картоплі, курячий бульйон з органічних курчат, салат «Курча-цезар».
Для ласунів у барі представлені чурос і печиво Орео в темпурі.
Карта напоїв закладу містить пиво, домашній лимонад, глінтвейн і ямайську каву.