«Vinobroteria» - це затишний винний бар з власною пекарнею, який розмістився в провулку Чайковського в Приморському районі Одеси.
Оригінальний інтер'єр закладу виконаний у стилі класичної італійської траторії - теплі пісочні відтінки, грубі меблі з натурального дерева темних порід, шафи з вітринами, де зберігаються пляшки вина, одну зі стін прикрашає розпис з пейзажами сільської місцевості в Італії.
У меню ресторану представлені страви європейської та італійської кухонь в авторській інтерпретації шеф-кухаря.
У ранковий час тут подають комплексні сніданки - гранолу з грецьким йогуртом і манго, вівсяну кашу з гречаним поп-корном і винною грушею, яйце пашот з авокадо і гарбузом, запечені яйця з грибами й шпинатом під сиром пармезан.
Також у барі гостям подають свіжоспечені круасани, закуски, салати, бутерброди, супи, основні страви, м'ясні та сирні дошки з додатками на вибір, солодку випічку і десерти.
До фірмових позицій меню «Vinobroteria» відносяться:
- тартар з молодого бичка,
- салат з прошуто, молодим курдом, грушею-гриль і фундуком,
- дорада з кус-кусом, овочевою сальсою і в'яленими томатами,
- курча-гриль з картоплею і морквою,
- качка з брюссельською капустою, гарбузовим пюре і панчетою,
- яловичий стейк з гратеном і розмарином,
- винна груша з сиром дор блю.