На вулиці Ланжеронівській у Приморському районі Одеси розмістився абсент-бар «ZELDA».
Дизайнерський інтер'єр відтворює атмосферу французьких ресторанів позаминулого століття.
Заклад названий на честь Зельди Сейр, дружини письменника Френсіса Скотта Фіцджеральда.
Відвідувачі можуть замовити понад 30 видів абсенту, а також різні авторські коктейлі.
Фірмовим напоєм закладу вважається коктейль «Аbsinthe sour Zelda», який готують на основі іспанського абсенту Lasala і класичного швейцарського Pigalle.
У меню гостям представлений асортимент авторських європейських страв - кіші, йоркширські пудинги, ростбіфи, салати, закуски, перші страви, основні страви та десерти.
Фірмовими стравами меню «Зельда» вважаються:
- кіш з лисичками, трюфельним сиром і тархуном,
- запечені устриці з сальсою з фенхелю й абсенту,
- марокканський пряний томатний суп,
- севіче боул з тріски, лосося з кус-кусом, авокадо і цитрусами,
- салат з креветками, цитрусовою заправою і кіноа,
- ескарго з олією з чебрецю і розмарину,
- лосось з ваніллю і пюре з червоної сочевиці,
- філе міньйон з пюре з цвітної капусти й шоколадно-винним соусом,
- крем-брюле з бурбоном і мускатним горіхом.
Крім того, на території закладу міститься ювелірна крамниця з прикрасами фірми AGANA jewelry.